Politika

DPS: Sa čim će DF pred građane, a sa čim pred nalogodavce

Demokratski front ni u Nikšiću ne umije drugačije nego prema matrici svog lidera Andrije Mandića da zaprijeti da će “letjeti glave” ili da uputi besprizorne uvrede svakome ko ne pripada njihovom rušilačkom i antidržavnom kružoku, navode iz DPS-a.
DPS: Sa čim će DF pred građane, a sa čim pred nalogodavce
Portal AnalitikaIzvor

“DF-u dodatni motiv za vrijeđanje i prijetnje očigledno predstavlja činjenica da je neko, poput Đoka Krivokapića, prepoznat kao častan čovjek i vrstan profesionalac, koji radi u interesu dobra Nikšića i Crne Gore. Zato oni i ne umiju drugačije nego suprotno od toga – nečasno i neprofesionalno, protiv grada i protiv države, rušilački i destruktivno.

Ne plaši se DF za sudbinu EPCG, jer je riječ o najuspješnijem crnogorskom preduzeću, već ih je strah da će neko konačno otkriti istinu o njihovim vodećim kadrovima iz Nikšića, koji su u EPCG uredno mjesecima primali plate i evidentirali se kao prisutni na poslu, dok su ispred Skupštine Crne Gore urlali protiv države i pokušavali nasilno da upadnu u institucije. Dok pristižu mjesečne zarade iz državnog budžeta,  iz EPCG i od stranih finansijera, licemjerstvu DF-a nema kraja, pljunuće i na najrođenije, samo dok je njihov interes zadovoljen.

Zato, gospodo Frontovci, niko ne bježi iz DPS-a, nego se bježi od vas. Mi ostajemo đe smo, dosljedni svom programu i svojim principima, a bježanija, prebjegavanje, ćeranje i skrivanje vaše su karakteristike. DPS pred Nikšićane izlazi sa svim onim što je urađeno u našem gradu u prethodnom periodu, a vi pogledajte sa kim i čim ćete pred građane, a sa čim pred inostrane poslodavce poslije 12. Marta”, navodi se u saopštenju DPS-a. 

 

 

Portal Analitika