Fudbal

FSCG: U poneđeljak promocija monografije i fudbalskog rječnika

Fudbalski savez Crne Gore sa ponosom objavljuje da će u poneđeljak, 13. februara predstaviti dvije monumentalne publikacije - monografiju "Crnogorski fudbal 1991-2016", Branka Krivokapića i "Crnogorsko-engleski fudbalski rječnik", Milovana Đukanovića.
FSCG: U poneđeljak promocija monografije i fudbalskog rječnika
Portal AnalitikaIzvor

Poromocija će biti održana u pres sali FSCG u Kući fudbala sa početkom u 11 časova. Pored autora, o publikacijama će govoriti generalni sekretar FSCG Momir Đurđevac i doajen crnogorskog novinarstva Milorad Đurković.

Branko Krivokapić radi kao sportski novinar u televiziji i dnevnom listu Vijesti i dopisnik je beogradskog Sportskog žurnala. Proglašen je za najboljeg sportskog novinara u Crnoj Gori u 2012. godini, a dobitnik je Balkanske stipendije za novinarsku izuzetnost koju mu je dodijelila Balkanska istraživačka mreža.

Milovan Đukanović je profesorsku katedru 2007. godine zamijenio mjestom rukovodilac Međunarodnog odjeljenja FSCG. Od 2009. godine sa velikim uspjehom obavlja poslove UEFA delegata i FIFA komesara. Član je UEFA komisije za fer plej i društvenu odgovornost.

Portal Analitika