Moda

MONTENEGRO FASHION WEEK: Otvoren konkurs za dizajnere, stižu i predstavnici svjetskih časopisa

Ovogodišnji proljećni Montenegro Fashion Week počinje 17. aprila i otvoriće ga jedna od najtraženijih modnih dizajnerki aksesoara u Crnoj Gori, Aleksandra Arnold, brend ,,Akatelier”.
MONTENEGRO FASHION WEEK: Otvoren konkurs za dizajnere, stižu i predstavnici svjetskih časopisa
Portal AnalitikaIzvor

„MNEFW predstavlja jedan od važnijih modnih događaja u Crnoj Gori, ali i u regionu. Zahvaljujući licenci za modni brend, Fashion Week, Podgorica i Crna Gora će se naći na mapi značajnih evropskih modnih dešavanja. Ove godine očekujemo neke od predstavnika najvažnijih svjetskih časopisa i magazina, koji će izvještavati o nedjelji mode, ujedno i o našoj zemlji. Naš partner u ovom projektu je Serbia Fashion Week iz Novog Sada, na čelu sa gospođom Svetlanom Horvat“, kažu organizatori.

portraits-photography-gianni-calignano-editorial-0048

Crnogorska nedjelja mode biće zatvorena 21. aprila u hotelu ,,Hilton” u Podgorici, a završnu reviju imaće italijanski dizajner visoke mode, Gianni Calignano.

Modna komora će ovo veče realizovati zajedno sa modnom agencijom ,,Fabrika”, koja je ujedno organizator Kotorske smotre mode.

ivana-micevska

Planirani datumi za održavanje crnogorske nedjelje mode su 17, 19. i 21. april, na lokacijama: Capital Plaza, Imanje Knjaz i Hotel Hilton.

Konkurs za učešće dizajnera i modnih kuća otvoren je do 1. marta.

Do sada smo dobili potvrde od nekoliko dizajnera i nekoliko modnih kuća koji će svoje najnovije kolekcije predstaviti u sklopu Montenegro Fashion Week-a. Zaštitno lice je i ove godine manekenka Ivana Micevska, a podršku će joj pružiti jedan od najtraženijih domaćih manekena, Mitar Filipović – poručili su organizatori.

Portal Analitika