Politika

Protestni performans DF-a: Ne mogu nas prepasti, imamo rješenje za provokacije

Protestni performans mladih Demokratskog fronta održan je danas ispred zgrade Tužilaštva u centru Podgorice.
Protestni performans DF-a: Ne mogu nas prepasti, imamo rješenje za provokacije
Portal AnalitikaIzvor

Grupa iz Demokratskog fronta raširila je transparent sa kojim su napali Glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića i podržali nedavno uhapšenog kolegu Mihaila Čađenovića.

''Ovo je institucija koja, zahvaljujući takozvanom specijalnom državnom tužiocu i njegovom slijepom služenju kriminalnom režimu, najviše ugrožava bezbjednost građana Crne Gore. Ovo nije tužilaštvo nego najobičnija partijska ćelija DPS-a koja sprovodi volju diktatora Mila Đukanovića i progoni njegove političke neistomišljenike'', kazao je na protestnom skupu Koča Đurišić.

koca-djurisic

Kako je on naveo, na udaru ove zarobljene institucije našao se i Mihailo Čađenović koji je uhapšen bez ikakvog razloga.

''Time se želi poslati poruka da su na meti Katnića i Đuknovića svi slobodni građani Crne Gore. Naš prijatelj je uhapšen jer taj bestidni tužilac pokušava da izmontira još jedan slučaj protiv DF-a. Katnić je primjer koliko neko može da padne nisko služeći režimu'', istakao je Đurišić.

df-mladi-performans-2

Iz DF-a mladih poručuju da ''nametnuta tiranija neće vječno trajati''.

df-mladi-cadjo-natpis

''Poručujemo Đukanoviću i Katniću da njihova tiranija neće vječno trajati. Doći će vrijeme promjena kad će se nezavisne i profesionalne institucije baviti njihovim nedjelima. Poručujemo da se DF i slobodni građani ne mogu prepasti, DF ima rješenje na njihove otvorene provokacije. Do slobode'', zaključio je Đurišić.

df-mladi-performans-3
Portal Analitika