Fudbal

VIDEO: Ludi remi u Kataloniji, tri crvena, promašen penal, Barsa u finalu!

Barselona je nekako uspjela da se dočepa finala Kupa Kralja - nakon pobjede u prvom duelu u Madridu nad Atletikom od 2:1, večeras smo vidjeli dramatičan meč u Kataloniji: tri crvena kartona, promašen penal u režiji Gameira, poništen pogodak... Na kraju 1:1!
VIDEO: Ludi remi u Kataloniji, tri crvena, promašen penal, Barsa u finalu!
Portal AnalitikaIzvor

U prvih pola sata meča golman Barselone Silesen je spašavao što se spasiti može. Promašivali su Karasko i Gaitan, Grizman je konstantno bio opasan, a Tores neodlučan.

Atletiko se nametnuo, ali je platio ceh neiskorišćene konstantne inicijative. Prvi put na meču Lionel Mesi je krenuo ka golu Jorgandžija u prepoznatljivom stilu. Zaobilazio je prepreke jednu za drugom, njegov udarac je odbranio Moja. Međutim, na njegovu nesreću lopta je pala pravo na nogu Luisu Suarezu koji ovakve situacije rutinski rješava.

To je bio uvod u neviđenu dramu koja je trajala više od 45 minuta. Nije Dijego Simeone podigao bijelu zastavu, naredio je još jači juriš... I vidjeli smo festival dramatičnih trenutaka pred golom Silesena. Sve je počelo crvenim kartonom Serhija Roberta, nastavilo se poništenim golom Grizmana i promašenim penalom Gameira... Sve je bilo protiv Atletika, ali nastavio je Čolo da bodri svoje izabranike...

Atletiko je stigao do izjednačenja poslije sjajnog poteza Grizmana koji je sa golom spojio Gameira... Počeli su da gube tlo pod nogama igrači Barselone, pošto je Suarez dobio crveni karton, pa je Atletiko u posljednjih pet minuta ponovo imao igrača više (prethodno je pocrveneo Karasko). 

No, Barsa se odbranila, sačuvala mrežu i prošla u finale Kupa Kralja. Stefan Savić odigrao je svih 90 minuta za goste, i zaradio žuti karton u 70.


All Goals HD - Barcelona 1-1 Atletico Madrid... by Live1Goals

Portal Analitika