Fudbal

Koja je Nejmarova najveća želja?

Fudbaler Barselone Nejmar rekao je da ima mnogo titula koje bi želio da osvoji, ali da mu je najveća želja da osvoji Svjetsko prvenstvo sa Brazilom.
Koja je Nejmarova najveća želja?
Portal AnalitikaIzvor

Nejmar je prošlog ljeta u Rio de Žaneiru sa Brazilom osvojio zlatnu olimpijsku medalju, a dvije godine ranije nastupao je za državni tim na Mundijalu u Brazilu.

On je zbog povrede propuštio polufinalnu utakmicu sa Njemačkom, koju je Brazil izgubio sa 1:7. Brazilac se sa Barselonom bori za trofeje u Španiji, ali već ima planove za Mundijal u Rusiji 2018. godine.

"Za mene bi bila velika čast i san da nastavim da igram za reprezentaciju, da postižem golove i pomognem ekipi na najbolji način. Nisam nestrpljiv ni zabrinut, ali već razmišljam o Svjetskom prvenstvu. Svakodnevno sanjam, ne mogu da prestanem da zamišljam kako bi bilo osvojiti Mundijal. Naporno ću raditi, kako bih spreman dočekao 2018", rekao je Nejmar, prenijeli su britanski mediji. 

Barselona je druga na tabeli sa bodom zaostatka, ali i dvije utakmice više od Real Madrida. 

"Znam da će biti teže da osvojimo titulu, ali ništa nije nemoguće. Prošle godine smo imali 12 bodova prednosti, ali smo titulu osvojili samo sa bodom ili dva više, ako ne griješim. Ima još mnogo utakmica, svašta može da se dogodi i ako budemo koncentrisani i žedni za titulom, osvojićemo je", rekao je Nejmar.

Portal Analitika