Politika

SDP: Iz DPS-a se ipak stide da potpišu gluposti iz svog posljednjeg saopštenja

Socijaldemokratska partija je uputila reagovanje na jučerašnje saopštenje Demokratske partije socijalista, navodeći da oni iz DPS-a koji se ne stide što im najviši funkcioneri po sopstvenom priznanju organizovano kradu, ipak se stide da potpišu gluposti iz svog poslednjeg saopštenja.
SDP: Iz DPS-a se ipak stide da potpišu gluposti iz svog posljednjeg saopštenja
Portal AnalitikaIzvor

Reagovanje Lidije Ognjenović iz OO SDP Nikšić prenosimo integralno.

Oni iz DPS-a koji se ne stide što im najviši funkcioneri po sopstvenom priznanju organizovano kradu, ipak se stide da potpišu gluposti iz svog poslednjeg saopštenja. I dobro je što se bar nečega stide, dok god se „mogu zacrvenjeti“ ima nade za mnoge među njima. Ovim saopštenjem DPS javno pokazuje da se zalaže za ukidanje nadoknada majkama.

DPS-u je neodgovorno da se crnogorskim majkama isplaćuje naknada po 194 eura, ali je odgovorno dati 10 miliona bratu bivšeg premijera. Neodgovorno im je pomagati ugrožene slojeve stanovništva, ali je odgovorno da crnogoski građani plate stotine miliona eura ruskom milijarderu. To je možda dobro za NATO?

Za njih je neodgovorno kada SDP za sprječavanje krađe dobije podršku od opozicije, a odgovorno je kada i bivši i sadašnji premijer, kao i devedesetih, sa kanabea u Beogradu zovu „predstavnike srpskih partija“ da uđu u Vladu.

Odgovorno je kada svi građani plaćaju subvencije privilegovanim proizvođaćima struje, ali ne i kada pomognete najsiromašnijima. Za DPS su problem majke, a ne kada brat bivšeg premijerannašim novcem kupuje sopstvene akcije.

Oni čiji je šef organizovane kriminalne grupe priznao da je na samo jednoj zgradi u Budvi ukrao čitav godišnji budžet za majke, ne rekoše ni riječ o tome, ali im smetaju majke.

Za DPS su populisti oni koji kažu da je bolje pomagati sopstvene građane i dati najugroženijima u državi, nego ruske milijardere, i bliske rođake vrha DPS-a. Kako se zovu oni koji „sigurnim korakom“ otimaju od naroda i trpaju u privatne džepove nijesu rekli.. To otimanje pokušavaju prikriti ispod zastave, što nam najviše smeta, jer crnogorska zastava nama služi na ponos, a oni je ruže koristeći je kao prekrivač za krađu.

Onima koji su svojim propalim biznismenima, koje još nazivaju „biznis elitom“ omogućili da uskrate državi 700 miliona eura prihoda, što je 20 godina naknadi za majke, sada su majke krive za ekonomsku krizu uzrokovanu njihovm nesposobnošću i krađom.

Koliko samo treba moralno otupjeti pa ne dići glas kada se daju stotine miliona svjetskim milijarderima ili desetine domaćim tajkunima, a govoriti o ugroženosti države zbog naknade za majke.

Ponavljam, dobro je što niko od vas nije htio da potpiše jučerašnje saopštenje. Dobro je što vas je stid!

SDP će za razliku od vas iz DPS-a uvijek u svom djelovanju polaziti od interesa svojih građana i stvaranja boljih uslova života za njih, jer su građani ti koji nas biraju, a ne razni tajkuni, šefovi kriminalnih grupa i lica sa međunarodnih potjernica.

Portal Analitika