Politika

LP u pregovorima sa procrnogorskim partijama

Liberalna partija u Nikšiću započela je pregovore sa procrnogorskim i građanskim strankama i otvoreni su za kreiranje platforme u cilju najbolje ponude za budućnost i bolji kvalitet života stanovnika tog grada, saopšteno je iz LP.
LP u pregovorima sa procrnogorskim partijama
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno, rukovodstvo Liberalne partije Nikšića danas je sa rukovodstvom LPCG razgovaralo o nastupu na predstojećim lokalnim izborima u Nikšiću, 12.3.2017. Božidar Mikica Vučinić i Marinko Pavićević ispred LP Nikšića sastali su se sa predsjednikom Andrijom Popovićem, koordinatorom za Nikšić,  potpredsjednikom Zdravkom Šoćem i članovima rukovodstva LP.

''Nikšićki Liberali upoznali su vrh partije sa pripremama za lokalne izbore i tokom predizbornih pregovora koje lokalno rukovodstvo LP vodi. Liberalna partija u Nikšiću započela je pregovore sa procrnogorskim i građanskim partijama sa kojima dijeli slična programska i temeljna načela političkog djelovanja. Liberali su otvoreni za kreiranje platforme sa svim zdravim, demokratskim i procrnogorskim snagama u cilju  najbolje ponude za budućnost i bolji kvalitet života svih građana Nikšića'', navedeno je u saopštenju.

Kako se dodaje, oni su predstavili i platformu sa kojom će Liberalna partija izaći pred građane Nikšića. Na čelu liberalne liste u Nikšiću i buduća odbornica biće Marija Mitrović, prepoznata mlada aktivistkinja, aktivna u promociji slobodnog društva i crnogorskog kulturno-istorijskog identiteta u Nikšiću.

Rukovodstvo Liberalne partije Nikšić, nakon završetka započetih pregovora, predložiće konačnu odluku o načinu izlaska na lokalne izbore u Nikšiću koju će usvojiti najviši organi Liberalne partije.

Portal Analitika