Politika

SDP: Sigurnim korakom, Marovićevim putem

DPS jeste stvorio istoriju Crne Gore bez presedana. Nijedna vlast, u 1000 godina crnogorske istorije, nije tako poharala svoj narod i prelila u džepove tajkuna, prijatelja i rođaka ogromno materijalno bogatstvo koje je stvorila Titova Crna Gora poslije rata, navodi se u regovanju SDP-a na navode Demokratske partije socijalista koji su ranije danas ustvrdili da je jedina razlika između DF i SDP u tome što su ovi prvi politički pošteniji, jer se po njihovom mišljenju otvoreno bore protiv crnogorskih državnih interesa.
SDP: Sigurnim korakom, Marovićevim putem
Portal AnalitikaIzvor

- Svetozar Marović, vaš šef kriminalne grupe, upravo ispisuje prvo poglavlje vaše nove  zajedničke istorije.To ne čudi, jer je on  kao vaš ideolog uvijek bio ispred vas i trasirao vam put, a vi ga uvijek sigurnim korakom slijedili. Niđe nije otišao, a da vi nijeste otišli za njim - tako će biti i ovoga puta - kazali su iz SDP-a.

Oni dodaju da umjesto vrijeđanja SDP-a, iz DPS-a trebaju da odgovore građanima "đe su pare koje ste devedesetih po kazivanju Sergeja Šojgua iznijeli u Moskvu. Obogatiti se na nesreći građana bivše Jugoslavije koju ste sa vašim gazdom Miloševićem gurnuli u krvavi rat, i tako krvav novac selili put Rusije i na druge of šor destinacije, grijeh je za koji ćete morati odgovarati".

- I za tu ratnu, ali i za poratnu poharu ćete odgovarati, a nećemo vam dati da se kukavički krijete iza Crne Gore. Već ste počeli sa Marovićem, i sigurnim korakom nastavićete i dalje.

Kada pokušavate povezati SDP sa DF-om, koga ste zvali u Vladu, imate li tada subjektivni osjećaj da ste manje ukrali? Ipak razumijemo frustraciju, vas kao bivših Srba, što vas je na molbu da uđe sa vama u vlast, Nova srpska demokratija šutnula navodeći da ne želi da ima posla sa kriminalcima. Nije vam pomogao ni kanabe romanijskog četničkog vojvode, sa kojega je, kao u “dobra“ stara huškačka vremena, zavapio Đukanović.

Vaša jedina ideologija je novac, a vaša jedina politika je pohara. To znaju svi u Crnoj Gori, a mnogo veći problem vam je što to dobro znaju oni van Crne Gore. Zato ste s pravom u strahu - kaže se na kraju saopštenja SDP-a.

Portal Analitika