Crna hronika

Suđenje za ubistvo carinika u penziji: Bokan izboden 43 puta

Želimir Bokan izboden je 43 puta, a najviše rana zadobio je od uboda šiljkom noža – piše u obdukcionom nalazu doktorice Dragane Čukić koji je saopšten pred okrivljenima Rufinom Vujovićem, Anelom Koljenović i Renatom Berišićem u sudnici podgoričkog Višeg suda.
Suđenje za ubistvo carinika u penziji: Bokan izboden 43 puta
Portal AnalitikaIzvor

Prema navodima nalaza, skrining metodom kod Bokana nije utvrđeno prisustvo psihoaktivnih supstanci, dok je analizom urina utvrđeno prisustvo 0,37 promila alkohola.

Sudija Vladimir Novović naložio je doktorici Čukić dopunsko vještačenje u kojem treba da se izjasni o mehanizmu nastanka povreda kod Bokana.

- Na koji način su one nastale, o pravcu, smjeru i intenzitetu sile koja je djelovala, redosljedu njihovog nastanka i položaju žrtve prilikom nastanka svake povrede pojedinačno. Vještak treba da se izjasni koje su povrede dovele do smrtnog ishoda, intenzitetu bolova koje je žrtva trpjela – naveo je sudija Novović.

Vujović, Koljenović i Berišić našli su se na optuženičkoj klupi zbog optužbi da su u noći između 15. i 16. marta 2015. godine iz koristoljublja na svirep način ubili Bokana u njegovoj kući u Baru. Tijelo carinika u penziji, dva dana kasnije pronašao je njegov sin.

Izvor: Pobjeda

Foto: dan.com.me

Portal Analitika