Zanimljivosti

Kraljevi parkinga 3. dio

Sada se već nesporno može utvrditi da ovdašnje ulice zaista imaju zanimljiv izgled od kako "pauk" vozila nemaju zakonski osnov da obavljaju "premještanja" nepropisno parkiranih automobila.
Kraljevi parkinga 3. dio
Portal AnalitikaIzvor

Neriješen status Komunalne inspekcije, koja više nije u sastavu Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj, očigledno je kao stvoren za novi ciklus serijala "Kraljevi parkinga". 

Za ovaj mjesec, jedno od najinteresantnijih parking rješenja zasigurno pripadaju vozačima jednog "renoa tvingo" i novog "forda".  

16295659-1366549970063492-166203388-n

Uostalom, ako se malo bolje pogledaju fotografija sa društvene mreže Podgorički vremeplov, pred nama su suprostavljene vozačke opcije. Jer, dok je jedan od vozača bio obziran prema pješacima i oslobodio trotoar za nesmetan prolaz, drugi baš i nije imaju naročito razumjevanja za tu populaciju. 

O tome, kako su vozači prošli, šta ih je natjeralo na ovaj čin i kakve su sve ideje imali prilikom zauzimanja ovih pozicija, vjerovatno spada u domen neke od vječitih tajni života, obrazovanja, radnih i intelektualnih sposobnosti... I predstavlja neku sasvim drugu, ali samo našu, domaću priču.  

 

Ž.V. 

Portal Analitika