Društvo

DF: Posjeta ministarke Nikšiću zloupotreba resursa

Posjeta ministarke ekonomije Dragice Sekulić Nikšiću označila je početak zloupotrebe državnih resursa u predizborne svrhe za predstojeće lokalne izbore od strane DPS-a, ocijenjeno je iz Demokratskog fronta.
DF: Posjeta ministarke Nikšiću zloupotreba resursa
Portal AnalitikaIzvor

"Po već toliko puta viđenom receptu, pred izbore se nudi pomoć nikšićkim privrednicima kako bi se ovi primorali i ucijenili da otpočnu sa agitacijom za DPS. To da nikšićka preduzeća ne opterećuju budžet znali smo i bez ministarke, a gorka istina je i da ga ne pune jer Nikšić odavno nije u industrijskom smislu ono što je bio", kažu u DF-u.
Posebno je zanimljivo, kako se navodi u saopštenju,  to što je gospođa ministarka trebala da posluži kao celofan koji treba da ukrasi priču najamnika porodice Đukanović, Veselina Pejovića, o poslovanju Rudnika Boksita čijim se vlasnikom lažno predstavlja,  jer Nikšićani odavno znaju da to radi za račun prve familije.
"Aktuelna vlast je uništila firmu u kojoj je radilo hiljade Nikšićana, svela broj radnika na stotinu i poklonila je lokalnom tajkunu koji nam saopštava da ne želi da zaposli Nikšićane i da posao bazira na izvozu sirove rude što je odavno prevaziđeno čak i u nerazvijenim afričkim zemljama", zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika