Crna hronika

Jedna bezbjednosno interesatna osoba uhapšena, petoro privedeno

Policija je sinoć uhapsila u Baru jednu bezbjednosno interesantnu osobu V.K. (25) iz Bara. u okviru pojačane racije, saopšteno je iz Uprave policije, a mediji navode da je riječ o Veljku Kovačeviću, članu kriminalne grupe Jova Đurovića. Kod njega je nađen pištolj sa mecima, dok je od druge bezbjednosno interesantne osobe iz Podgorice D.Č. (30) oduzeto blindirano vozilo marke BMW 5. Mediji navode da je riječ o Draženu Čađenoviću, članu Zagoričkog klana.
Jedna bezbjednosno interesatna osoba uhapšena, petoro privedeno
Portal AnalitikaIzvor

Kod pet lica, koja nijesu bezbjedonosno interesanta, a kod kojih je nadjeno oružje i smjesa za koju se sumnja da je kokain su provedeni, kaže se u saopštenju.

Policija je, kako se  navodi u saopštenju,  zaplijenila ukupno tri pištolja, blindirano vozila i sedam pakovanja smjese za koju se sumnja da je kokain.

U saopštenju se dodaje da je V.K. (25) pokušao da pobjegne, ali da ga je policija sustigla .V.K. je privreden zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. 

Policija je kako se navodi sinoć u nastavku pojačene kontrole kontrolisala više desetina bezbjedobosno interesantnih osoba.

Portal Analitika