NATO

Brajović - Pejanović: Informisati građane o ratifikaciji Protokola

Građani Crne Gore treba da budu informisani precizno i blagovremeno o svim detaljima završnice procesa ratifikacije protokola o pristupanju Crne Gore NATO u državama članicama, zaključak je sastanka predsjednika Skupštine Crne Gore Ivana Brajovića, nacionalnog koordinatora za članstvo u NATO Dragana Pejanovića i predstavnika Komunikacionog tima Savjeta za članstvo u NATO.
Brajović - Pejanović: Informisati građane o ratifikaciji Protokola
Portal AnalitikaIzvor

Dogovorena je čvršća koordinacija Savjeta i Komunikacionog tima sa Skupštinom Crne Gore, koja će pružiti podršku u promovisanju značaja ovog važnog političkog pitanja za dugoročnu stabilnost naše zemlje, piše u saopštenju Brajovićevog kabineta.

Brajović smatra nespornim usvajanje Protokola o pristupanju Crne Gore NATO-u u preostalim državama članicama, a sami datumi kada će se to desiti ne treba da budu opterećujuća tema.

a"Ponovio sam jasan stav da će se pitanje ratifikacije Protokola o pristupanju Crne Gore NATO-u naći na dnevnom redu Skupštine odmah nakon što sve države članice okončaju nacionalnu proceduru" rekao je on.

Portal Analitika