NATO

Dušan Radović Krušo: Volim Ruse, ali je NATO najbolji sistem na svijetu

Dok je bio u koaliciji sa DPS-om u Herceg Novom, lider građanske liste Izbor, Dušan Radović Krušo učestvovao je i u jednoj od tribina o NATO-u.
Dušan Radović Krušo: Volim Ruse, ali je NATO najbolji sistem na svijetu
Portal AnalitikaIzvor

Radio Jadran podsjeća kako je na tribini 24. septembra 2015. godine, sa govornice skupštinske sale, iznosio realne i praktične argumente zašto je pristalica NATO saveza. Kazao je da i dalje ne podnosi NATO, ali da je narodu potreban mir i stabilnost koje mu jedino može donijeti NATO, „a ne Rusija, bez obzira što volimo Rusiju“.

- Rusija je daleko od nas i sistem u zapadnom svijetu je mnogo bolji nego u Rusiji - dodao je tada Radović iz ugla čovjeka čija porodica živi u Rimu.

Odnos prema Alijansi, sudeći po odgovoru danas, izgleda nije promijenio.

- Ako uzmete sve moje izjave u posljednje dvije do tri godine, ja isto govorim. Ja Ruse volim, a zašto ih volim, ne znam ni sam. Ali, izabrao sam NATO zemlju da u njoj moja djeca uče i školuju se. I mislim da je najbolji sistem koji postoji na svijetu u EU. Najbolji! Rusija mi je bliska, mnogo ih volim. Što ih volim, ne znam, ali nisu oni za nas, niti mi za njih. To pričam stalno. Šta je tu sporno - kazao je Dušan Radović Krušo.

Izvor: Radio Jadran

Portal Analitika