Društvo

Roditelji: Dvije kreativne radionice za najmlađe

Naredne sedmice u Razvojnom centru udruženja „Roditelji“ u Podgorici djecu očekuju dvije radionice, tokom kojih će se mališani igrati tijestom za igru i vježbati motoriku, a njihovi nešto stariji drugari učiti kako da naprave dekorativne inicijale i imena za zid, najavljuju iz ove nevladine organizacije.
Roditelji: Dvije kreativne radionice za najmlađe
Portal AnalitikaIzvor

- Radionica „Spretne ručice“ biće organizovan utorak u 18 sati. Tokom radionice mališani će sa članicom Udruženja „Roditelji“ Majom Raičević od domaćeg tijesta za igru praviti različite figurice i oblike, a imaće i spremne tematske modele po kojim će raditi. Radionica je namijenjena djeci uzrasta od 2 do 6 godina. Broj mjesta ograničen na 15, a prisustvo roditelja je obavezno. Na radionici „Mali svijet grafičkog dizajna“ u četvrtak od 19 časova, djeca će uz izradu dekorativnih inicijala i imena učiti o tipografiji kao osnovi grafičkog oblikovanja, njenim vrstama i primjeni. Oblik, boja, slovo, ilustracija, fotografija elementi su koji nas vizuelno okružuju, bez obzira na to da li smo u kući, prodavnici, školi ili ulici. Njihovim kombinovanjem bavi serija ovih radionica koje vodi grafička dizajnerka Slađana Bajić-Bogdanović. Mogu da se prijave djeca osnovnoškoskog uzrasta, a broj mjesta je ograničen na 20 - navode iz Udruženja „Roditelji“.

Besplatne radionice održavaju se u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra, u Ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici.

Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje putem e-mail adrese: igrackoteka@t-com.me, telefona 020/22-10-00 ili Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar

Portal Analitika