Košarka

ZUROS: Mornar je jak tim, pogotovo na domaćem parketu

Košarkaši Mornara i Budućnost Volija odigraće sjutra u Baru utakmicu 19. kola ABA lige. Podgorički tim prvi međusobni duel pred svojim navijačima dobio je 85:68, a u dosadašnjem dijelu regionalnog šampionata ostvario je 13 pobjeda.
ZUROS: Mornar je jak tim, pogotovo na domaćem parketu
Portal AnalitikaIzvor

Gostovanje u Baru dočekuje u seriji od tri dobijena meča. 

"Mornar je jak tim, posebno na domaćem parketu. Postižu mnogo poena i u formi su. Ove sedmice smo radili dobro, ali nijesmo mogli da računamo na Rejnoldsa, koji je zbog porodičnih problema otputovao u Ameriku. Vjerujem da smo spremni da izađemo na parket skoncentrisani i sa puno energije. Očekujem dobar rezultat”, kazao je Zuros.

Mornar je u debitantskoj sezoni u ABA ligi upisao šest pobjeda i sve pred svojim navijačima. U posljednja četiri meča kao domaćin ostvario je pobjede, od kojih su zadnje dvije, protiv Cibone i Olimpije, bile ubjedljive. Nastavak regionalnog šampionata dočekuje pojačan sa dvojicom bivših košarkaša Budućnosti, Čedomirom Vitkovcem i Džermejnom Andersonom, koji bi trebao da zamijeni Lemona Džonsa.

“Nezgodni su na svom terenu, a pred ovaj duel su se pojačali sa dva iskusna igrača. Dobro ih poznajemo i znamo da nećemo imati lak posao. Ako se razigraju u napadu imaćemo ozbiljne probleme”, kazao je Aleksa Ilić.

Neđeljni duel u dvorani Topolica počeće u 17 sati.

Portal Analitika