Abiznis

Crna Gora predstavljena na berzi “Conventa 2017” u Ljubljani

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore odnosno Crnogorski kongresni biro (Montenegro Convention Bureau) predstavio je kongresnu ponudu Crne Gore na berzi MICE turizma “Conventa” koja se održao u Ljubljani 18. i 19. januara.
Crna Gora predstavljena na berzi “Conventa 2017”  u Ljubljani
Portal AnalitikaIzvor

Putem direktnih sastanaka predstavljene su mogućnosti za organizaciju događaja u našoj zemlji, mogućnosti za motivaciona putovanja, ponude hotela sa kongresnim kapacitetima, kao i investicioni projekti koji će biti realizovani u narednom periodu. Iskazano je veliko interesovanje za organizaciju manjih konferencija i incentive u Crnoj Gori, a pored dobrih avio konekcija, kvaliteta hotelskih sadržaja za organizatore dogadjaja prilikom odabira destinacije važan je I kvalitet usluge kao I bezbjednost same destinacije.

Na ceremoniji uručenja nagrada koja je održana sinoć, direktorici Kongresnog biroa Crne Gore Danici Banjević dodijeljena nagrada «Conventa Hall of Fame» za doprinos u razvoju i promociji kongresnog turizma.

„Conventa“ je okupila preko 150 izlagača (hoteli, kongresni centri, DMC) iz deset zemalja jugoistočne Evrope i 200 pozvanih kupaca, organizatora kongresa, seminara, konferencija i drugih događaja sa značajnih evropskih emitivnih tržišta.

Osim Crnogorskog kongresnog biroa na sajmu su učestvovali:Turistička organizacija Budve, hotel „Regent“ Porto Montenegro, hotel „Budva“ kao i hotel „CentreVille“ Podgorica.

U saradnji sa organizatorom Convente i crnogorskom turističkom privredom Kongresni biro nakon sajma organizuje inspekcijsko putovanje gdje će organizatore dogadja direktno upoznati sa onim što nudi Crna Gora za ovaj vid turizma.

 

Portal Analitika