Abiznis

SSCG: Fokus na rješavanju problema zaposlenih

Savez sindikata (SSCG) nastojaće da zaštiti i unaprijedi položaj svog članstva, dok će svoje aktivnosti, umjesto na prepiske sa pojedincima, fokusirati na rješavanje problema zaposlenih, poručili su predstavnici te radničke asocijacije.
SSCG: Fokus na rješavanju problema zaposlenih
Portal AnalitikaIzvor

Iz SSCG su kazali da su u toj radničkoj organizaciji u toku pozitivne promjene koje, kako tvrde, pojedinci pokušavaju da zaustave zbog ličnih interesa.

„Radi se o pojedinim penzionerima, konkretno Krstu Pejoviću, višedecenijskom sindikalnom funkcioneru. Međutim, SSCG je radnička asocijacija koja je odlučna i jedinstvena da sve reformske procese sprovede i njih niko neće moći da zaustavi“, navodi se u saopštenju.

Iz SSCG su poručili da su svjesni da se pojedinima ne dopadaju rad i pozitivne promjene u sindikalnoj asocijaciji, jer za njih to predstavlja gubljenje ličnih privilegija i pozicija.

SSCG će, kako tvrde njegovi predstavnici, nastojati da zaštiti i unaprijedi položaj članstva i svih zaposlenih u Crnoj Gori, njihov ekonomski i socijalni status, da rješava egzistencijalna pitanja, nastavi pregovore sa socijalnim partnerima i još jače insistira na poštovanju rada Socijalnog savjeta.

Izvor: Mina business

Portal Analitika