Društvo

SSCG: Niko ne može da zaustavi pozitivne promjene

''U Savezu Sindikata Crne Gore su u toku pozitivne promjene koje pojedinci pokušavaju da zaustave zbog ličnih interesa. Radi se o pojedinim penzionerima, konkretno Krstu Pejoviću, višedecenijskom sindikalnom funkcioneru'', navodi se u saopštenju Saveza sindikata Crne Gore.
SSCG: Niko ne može da zaustavi pozitivne promjene
Portal AnalitikaIzvor

Kako SSCG navodi, radnička asocijacija koja je odlučna i jedinstvena da sve reformske procese sprovede i te procese niko  neće moći da zaustavi.

''Onima kojima rad SSCG ne dopada poručujemo da smo svjesni da ih naše pozitivne promjene bole jer su za njih one predstavljaju gubljenje ličnih privilegija i pozicija. SSCG svoje aktivnosti neće fokusirati na prepiske sa pojedincima već na rješavanje problema zaposlenih zbog kojih I postoji'', ističe se u saopštenju. 

Oni zaključuju da će nastojati da zaštite i unaprijede položaj članstva SSCG, ali i svih zaposlenih u Crnoj Gori, njihovog ekonomskog i socijalnog statusa, da rješavaju egzistencijalna pitanja koja i interesuju naše članstvo, da nastavimo pregovore sa socijalnim partnerima i da još jače insistiraju na poštovanje rada Socijalnog savjeta.  

Portal Analitika