Crna hronika

KCCG: Preminuo Đorđe Sekulović, Jelena Korać životno ugrožena

Đorđe Sekulović (30) preminuo je u 9 sati i 20 minuta od posljedica povreda koje je zadobio u eksploziji automobila koja se dogodila oko ponoći u Podgorici, potvrdila je za Portal Analitika PR KCCG, Gorica Soković.
KCCG: Preminuo Đorđe Sekulović, Jelena Korać životno ugrožena
Portal AnalitikaIzvor

I pored napora ljekara, Sekulović je podlegao povredama.

Jelena Korać (31) koja je povrijeđena u pomenutoj eksploziji, zadobila je teške povrede obje potkoljenice i lijevog oka.

- J.K. (31) je zadobila teške eksplozivne povrede obje potkoljenice. Urađena je potkoljena amputacija desne noge. Lijeva potkoljenica je takođe operativno zbrinuta. Ima tešku povredu lijevog oka i eksplozivne rane desne šake - kazao je za Portal Analitika dr Zoran Jovančević.

5Podsjetimo, par minuta nakon ponoći u Bulevaru revolucije eksplodirao je "reno megan" beranskih tablica u kome su se nalazili Sekulović i Korać. Detonacija se čula u većem dijelu grada. Pretpostavlja se da je uzrok eksplozije podmetnuta naprava koja se nalazila ispod automobila. Policijske ekipe su vršile uviđaj do kasno u noć.sekulovicOčekuje se zvanično obraćanje Uprave policije povodom ovog slučaja.

A.P.

Portal Analitika