Zabava

Melanija Tramp uputila Banjalučaninu poziv na bal

Marinko Umičević postao je poznat svijetu nakon što je prvoj dami Amerike poslao dva para cipela za vrijeme trajanja predsjedničke kampanje. Melanija je riješila da mu se zahvali na tome, pa je Umičeviću uputila poziv za bal, koji proizvođač cipela nije očekivao.
Melanija Tramp uputila Banjalučaninu poziv na bal
Portal AnalitikaIzvor

Kada je poštar zakucao na vrata ostao je iznenađen, prenosi B92.

“Pitam ja ‘šta je to?’, kaže on: ‘nešto iz Amerike’. ‘A joj, umrla tetka’, rekoh. Imam tetku u Americi, nema šta drugo iz Amerike. Kad sam otvorio pismo neki me miris obasuo. Kad ja vidim, Melanija Tramp se zahvaljuje za cipele… ‘Svaka vam čast, originalno, dobro smišljeno…’ Dobio sam i košulju od nje, ali mi je mala“, priča ovaj simpatičan Banjalučanin.

Na bal, međutim, nije mogao da ode, jer nije dobio vizu, ali se prvoj dami zahvalio na pozivu. Poslao joj je izvinjenje i sliku ćevapa sa lukom, koje je, kako je rekao, njoj namijenio, ali će ih sam pojesti.

Svi mediji iz regiona pisali su o njegovom poklonu Melaniji. Dva para cipela koje je poslao oduševile su i suprugu Donalda Trampa.

“Jedne cipele sam napravio za turneju po kampanjama to su zlatne cipele sa zlatnim listićima, a druge su bile bijele za Bijelu kuću. Poslao sam joj i malo rakije. Kod nas se kaže, ako se cipela ne zalije onda žulja“, kaže Umičević.

Njegov životni moto je da je uvijek bolje pomagati, nego tražiti pomoć, pa tako organizuje mnoge humanitarne akcije i obuću koju njegova fabrika pravi poklanja onima kojima je najpotrebnija.

Umičević je otkrio i koji broj cipela nosi Melanija, ali i kako je reagovala njegova supruga na poziv.

B92

Portal Analitika