Politika

Račić: Objavljena je poluistinita priča

Predsjednik NVO Klub Crna Gora i Srbija Veljko Račić reagovao je na tekst objavljen u Pobjedi “Bogićević sa Kikovićem i Mandićem na četničkom skupu u Gornjem Zaostru”, a koji je prenijela Portal Analitika. Račić tvrdi da je priča objavljena u Pobjedi poluistinita. Reagovanje prenosimo integralno.
Račić: Objavljena je poluistinita priča
Portal AnalitikaIzvor

Poštovani,objavili ste poluistinitu priču u kojoj se pominje ime Veljka Račića i drugih ljudi koji su bili na tradicionalnom ravnogorskom skupu u Zaostru kod Berana.
Prvi dio vaše objave je tačan ,propraćen tekstom koji je na nivou vaših opredeljenja i pogleda na ovdašnju zbilju i tu iako imam šta dodati ,neću ovom prilikom.
Drugi pak dio,gdje kažete da sam objavio i drugu fotografiju na kojoj su Andrija Mandić i Radojica Živković kao i što sami znate nije istina.
Druge fotografije nije bilo na mom fejsbuk profilu.
Jasno je dakle,uzeli ste fotografiju sa zida(sajber jezikom rečeno) nekog drugog i pripisali je meni ,kako biste u konačnom ,po vašem mišljenju napravili što veću štetu političkim protivnicima. Prijateljski predlažem za buduće vrijeme,nemojte se baviti poluistinama i spletkarenjima,jer su takve stvari opasnije od same i čiste laži.
U konačnom,da znate na poslednjem skupu u Zaostru nije bio prisutan Andrija Mandić,fotografija je od ranije ,mislim iz 2015 godine.
Jedini put kad sam ja bio to je bilo 2016 godine,kada smo i upoznali Predraga Bogićevića.
Bilo kakva povezanost između pominjanih lica je bespredmetna.

Portal Analitika