Crna hronika

Podgorica: U jednoj noći dvije tuče u centru grada

Službenici podgoričke policije uhapsili su u subotu veče Bojana Matanovića (23) pod sumnjom da je iste večeri u tuči polomio vilicu Marku Zogoviću (27).
Podgorica: U jednoj noći dvije tuče u centru grada
Portal AnalitikaIzvor

Prema saznaju Dnevnih novina, do obračuna je došlo dvadesetak minuta poslije ponoći ispred lokala “Moja mala” koji se nalazi u Ulici Stanka Dragojevića. Policija je odmah obaviještena o događaju, pa su brzom intervencijom službenici uspjeli da identifikuju i uhapse Matanovića pod sumnjom da je sugrađaninu nanio teške tjelesne povrede.

Protiv njega je za to djelo podnijeta i krivična prijava, a po saslušanju sudije za istrage Osnovnog suda u Podgorici određen mu je pritvor.

Iste večeri oko 3.30 sati ispred lokala “Titograd” koji se nalazi takođe u strogom centru grada, u Njegoševoj ulici, policiji je prijavljeno da je nepoznata osoba fizički nasrnula na N.M. (26) iz Nikšića i tom prilikom mu nanijela tešku tjelesnu povredu lom nosa. Operativna saznanja inspektore su dovela do Marka Kljajića (30) iz Danilovgrada. Po saznanju DN, nakon konsultacija između policije i Osnovnog državnog tužilaštva, protiv njega će biti podnijeta krivična prijava. (Dn)

Portal Analitika