Zanimljivosti

Malčice je drukčije u praksi: Del Boj otkriva istinu o “Mućkama”

Sedamdesetšestogodišnji glumac Dejvid Džejson, javnosti poznatiji kao Del Boj Troter, po ulozi koju je igrao u seriji "Mućke" priznao je kakav je njihov život zaista bio.
Malčice je drukčije u praksi: Del Boj otkriva istinu o “Mućkama”
Portal AnalitikaIzvor

Iako se mislilo da im je serija osim slave donijela i bogatstvo, glumac otkriva da je za ulogu koju je imao bio slabo plaćen. 

“Nemojte da počinjem o platama u BBC-ju. Nikada nismo bili dio prve lige. Sitkomi su uvijek bili siromašni rođak zabavnog televizijskog programa, koliko god da su bili popularni. Oni pametni danas osnivaju svoje produkcijske kompanije i na taj način zarađuju. To se ipak nije radilo u moje vrijeme, već si dobijao samo ono što dobiješ, a to nikad nije bilo mnogo”, rekao je Džejson za "Dejli mejl". 

Danas, sve je drugačije, objašnjava glumac. 

“Živimo u drugačijem svijetu, u kojem su slava i novac najvažniji. Ja sam postao glumac jer je to bilo ono čime sam želio da se bavim. Želio sam da budem uspješan, a ne slavan i bogat, a to nije isto”, priča Džejson kome su nudili da uđe u rijalitije, ipak, takve ponude je uvijek odbijao. 

“Mislim da novac nikada ne treba da bude motiv. Čak i kada sam bio na vrhuncu popularnosti sa ‘Mućkama’, nisam imao skupe automiobile i nisam bio okružen ženama”, nastavlja on. 

Glumac takođe dodaje da nikada nije želio da postane zvijezda već samo da bude dobar u poslu kojim se bavi.

b92.net

Portal Analitika