Fudbal

VIDEO: Jovetić u društvu Maradone i Mesija!

Crnogorski napadač Stevan Jovetić u centru je pažnje svjetske javnosti – u samo tri dana naš fudbaler je postigao dva gola velikom Real Madridu, sinoćnjim je donio trijumf Sevilji u nadoknadi vremena čime je prekinuo nevjerovatnu seriju ‘’kraljevskog kluba’’ od devet mjeseci bez poraza. Podsjećamo, mrežu ekipe Zinedina Zidana, Stevan je zatresao i u Kupu kralja u četvrtak kada je bilo 3:3.
VIDEO: Jovetić u društvu Maradone i Mesija!
Portal AnalitikaIzvor

Sinoćnjim golom u 92. minutu za 2:1, Stevan je ušao u odabrano društvo velikana koji su u tako kratkom roku dva puta postizali golove protiv Reala, a to su Dijego Maradona 1983. godine u dresu Barselone i Lionel Mesi 2011. godine.

"Nijesam mogao da zamislim bolji početak. Hvala svima, hvala mojim saigračima, hvala treneru, hvala navijačima", kazao je  Jovetić nakon meča.

Oba gola 27-godišnji fudbaler postigao je kao rezervista. U utakmici Kupa, Jovetić je sa klupe ušao u 53. minutu umjesto povrijeđenog Koree i postigao gol za 2:1.

Mnogo važniji je ipak pogodak u neđelju veče, kada je u 68. minutu zamijenio Vaskeza i sjajnim udarcem van šesnaesterca u drugom minutu sudijske nadoknade vremena pogodio za delirijum na tribinama i veliko slavlje u Andaluziji.

Do ovog meča, Jovetić nije postigao prvenstveni gol još od aprila i duela Inter – Udineze 3:1, tada je postigao dva gola.

Portal Analitika