Ostalo

ASCG: Erović odredio kandidate za pripreme

Selektor atletske reprezentacije Crne Gore, Osman Erović, objavio je danas spisak kandidata za zimske pripreme za takmičarsku 2017.godinu. Erović je za pripreme, koje će od polovine januara biti održane u Baru i Ulcinju, odredio 17 takmičara.
ASCG: Erović odredio kandidate za pripreme
Portal AnalitikaIzvor

Odlukom Erovića od atletičarki pripremaće se Kristina Rakočević (Tara, disk i kugla), Marija Vuković (Dionis, skok u vis), Slađana Perunović (Nikšić, srednje i duge pruge), Ljljana Matović (Dionis, skok u dalj, troskok), Anđela Drobnjak (Jedinstvo, skok u dalj, višeboj), Ana Bošković (Tara, koplje) i Anatasija Magdelinić (Jedinstvo, 3000). 

Od atletičara zimskepripreme odradiće Danijel Furtula (Nikšić, disk), Tomaš Đurović (Draževina, kugla), Luka Rakić (Mornar, 100 i 200), Ivan Kukuličić (Zeta 2012, disk), Srđan Marić (Bar, 100, 200 i 400m), Darko Pešić (Lovćen, višeboj), Dragan Pešić (Lovćen, višeboj), Aleksandar Miletić (Nikšić, 800), Dragoljub Koprivica (Mornar, 3000, 5000 i polumaraton ) i Boris Čović (Jedinstvo, 3000).

Saopšteno je da je planom Saveza predviđeno da se pripreme za bacačke, odnosno tehničke discipline i sprint realizuju u Baru, dok će srednjoprugaši i dugoprugaši pod rukovodstvom trenera Draga Musića vježbati i trenirati u Ulcinju.

Pripremama će rukovoditi selektor Erović. Za bacačke discipline biće zadužen Marko Ristić, a za trčanja za srednje i duge pruge Drago Musić. Saopšteno je da će na pripremama biti uključeni i treneri Veljko Čegar i Branislav Maslovarić

Portal Analitika