Svijet

A nije još ni počeo: Otkrivena Trampova prevara!

Papiri koje je na konferenciji za novinare novoizabrani predsjednik SAD Donald Tramp predstavio kao centralni dio konferencije, najvjerovatnije su bili samo prazni listovi, piše britanski "Indipendent".
A nije još ni počeo: Otkrivena Trampova prevara!
Portal AnalitikaIzvor

Tramp je za prikazane dokumente, koji su bili poređani pored njega, tvrdio da su dokazi da je u toku priprema da svoje poslovno carstvo preda sinovima, što su potvrdili i njegovi advokati i naveli da je to način da Tramp izbjegne sukob interesa kada stupi na dužnost predsjednika.

Međutim, novinarima nije bilo dozvoljeno da pogledaju ijedan od tih dokumenata koji su bili složeni u fascikle.

c161j2fxaaazlwo

Ipak, tvrdi list , neki listovi nisu nisu bili skriveni i na njima nije bilo znaka ili numeracije stranice, što obično koriste adviokati pri sastavljanju takvih dokumenata.

Papiri nisu bili ni uobičajene veličine, štampani su na A4 formatu, a ne formatu koji se koristi za pravna dokumenta, a same fascikle nisu imale oznake, iako je Tramp tvrdio da svaka od njih predstavlja po jedan posao.

Kako list navodi i sama konferencija za novinare, održana u srijedu, bila je prepuna njegovog osoblja koji su se smijali i aplaudirali tokom događaja, što je neuobičajeno za pres konferencije.

Portal Analitika