Podgorica

Kvalitetna nastava je ključ uspjeha

U Gimnaziji „Slobodan Škerović“ prošle godine predano je rađeno na prezentaciji škole, podršci učenika i obuci nastavnika, ističe za Pobjedu direktorica Zoja Bojanić-Lalović.
Kvalitetna nastava je ključ uspjeha
Portal AnalitikaIzvor

Učenici su imali priliku da, kroz posjete raznim institucijama, izađu iz školskih klupa i nauče nešto više kroz praksu, te prošire znanja i vještine koje će im poslužiti za dalje školovanje.

Prošlu godinu obilježile su i brojne manifestacije iz različitih oblasti - obilježavanje međunarodnih dana, organizovanje radionica, razmjena iskustava sa učenicima iz drugih škola...

Posebno su ponosni na činjenicu da su jedina gimnazija koja ima licencu za specijalistička odjeljenja - dvojezično, filološko, matematičko i odjeljenje sportske gimnazije.

U dvojezičnom odjeljenju nastava se iz tri predmeta izvodi na engleskom jeziku, a primjenom savremenih metoda kod učenika razvijaju se jezičke kompetencije.

- Imati na jednom mjestu toliko talenata, posebna je čast za sve nas u školi, ali nas i obavezuje da stalno radimo na unaprjeđenju kvaliteta rada i uslova - poručuje Bojanić-Lalović.

Više pročitajte u današnjem broju Pobjede

Portal Analitika