Politika

DPS: Fašizoidne optužbe Nenada Popovića

Minorni političar iz Beograda Nenad Popović, poznatiji kao ruski bogataš i ruski eksponent u Srbiji, već neko vrijeme se okomio na Crnu Goru. Sve glasnije i bezočnije otkako Moskva ne gleda blagonaklono na njeno skoro članstvo u NATO, navodi se u saopštenju DPS-a dostavljenom Portalu Analitika.
DPS: Fašizoidne optužbe Nenada Popovića
Portal AnalitikaIzvor

- U intervjuu jučerašnjem "Danasu" u kojem najavljuje i mogućnost kandidovanja na predsjedničkim izborima u Srbiji, ponovio je svoju nedavno izrečenu tvrdnju da "ono što je nekada Srbima u NDH radio režim Pavelića, sada u Crnoj Gori radi režim Đukanovića samo perfidnijim metodama".

Nije izostao ni uličarski jezik uvreda na račun predsjednika DPS. Još se bestidno hvali kako je "o tome" govorio zvaničnicima u Moskvi, a upoznaće i Vašington.

Bolest je svačija, stara je narodna izreka.

Zanimljivo je da je "Danas" na istoj strani objavio i tekst Vuka Draškovića posvećen srpskim "nazovirusofilima".On ih dovodi u vezu s davnom Lenjinovom opaskom o nazoviboljševicima, za koje je rekao da su od sto njih devedeset nitkovi, a devet kreteni.

Drašković između ostalog konstatuje da je zčcuđujuće da neko u Moskvi za ovdašnje promotere Rusije bira "nitkove i kretene". Sadržaj intervjua Nenada Popovića poslužio je kao odlična ilustracija Draškovićevog teksta - kaže se na kraju saopštenja DPS-a.

Portal Analitika