Fudbal

Ćetković napuštio Sarajevo, želi ga Budućnost

Marko Ćetković juče je i zvanično raskinuo ugovor sa Sarajevom, što je još jedna prepreka manje za povratak u Budućnost.
Ćetković napuštio Sarajevo, želi ga Budućnost
Portal AnalitikaIzvor

Prema saznanjima ARENE, ,,plavi“ su još ranije uspostavili kontakt sa tridesetogodišnjim vezistom, koji je dres podgoričkog kluba nosio u sezoni 2013/2014. Poslije toga je dvije sezone igrao za albanski Lači, dok je prethodnih pola godine proveo u Sarajevu.

Ipak, na Koševu nije uspio da se izbori za značajniju minutažu, nastupio je na deset utakmica i to uglavnom u uvodnom dijelu sezone, a postigao je jedan gol, na gostovanju Čeliku u Zenici. Sa Sarajlijama se rastao sporazumno.

- Želio bih da se zahvalim ljudima iz Fudbalskog kluba Sarajevo na ukazanom povjerenju. Proveo sam divnih šest mjeseci u jednom od najljepših gradova na Balkanu, upoznao mnogo dobrih ljudi i imao tu čast da igram na Koševu. Sve najbolje u nastavku prvenstva želim igračima i stručnom štabu - kazao je sa zvaničnu internet stranicu Sarajeva.

Osim za Budućnost, Sarajevo i Lači, Ćetković je nosio dres Zete, Mogrena i poljskih klubova Jagielonije i Podbeskidzea. Za reprezentaciju Crne Gore odigrao je šest utakmica.

Portal Analitika