Fudbal

Legendarni Gatuzo želi crnogorskog reprezentativca

Legendarni fudbaler Milana Đenaro Gatuzo trenutno je trener Pize i u svom timu želi reprezentativca Crne Gore Filipa Raičevića.
Legendarni Gatuzo želi crnogorskog reprezentativca
Portal AnalitikaIzvor

Italijanski Skaj tvrdi da je uprava Pize kontaktirala kolege iz Vićence kako bi vidjeli postoji li mogućnost da angažuju 192 centimetra visokog napadača.

Gatuzov tim se bori za opstanak u Seriji B, a posebna boljka ,,tornjeva” je efikasnost. U dosadašnjim mečevima (21 odigrano kolo), postigli su samo sedam golova, mada su i primili malo, samo 12. Ipak, u drugom dijelu sezone moraće mnogo bolje u napadu i tu Gatuzo vidi Raičevića kao nekog ko će unaprijediti igru.

Ipak, ukoliko Vićenca odluči da proda Raičevića, Piza će konkurenciju imati u Bariju i Peruđi, koji već neko vrijeme pokazuju interesovanje za dvadesettrogodišnjeg Podgoričanina. Za razliku od Pize, Bari i Peruđa imaju mnogo veće ambicije i odnose se na borbu za ulazak u Seriju A.

Raičević je prošle godine u ovo vrijeme bio zvijezda prelaznog roka, ali se tada za njegove usluge raspitivao Napoli. Transfer je biogotovo dogovoren, ali je posao propao u posljednjim minutima uoči zatvaranja prelaznog roka.

Do tada je Raičević bio jedan od najboljih igrača Serije B, nakon toga su njegove brojke postale nešto slabije. U prvom dijelu ove sezone nastupio je na 15 utakmica i postigao je tri gola, s tim što je krajem prošle godine imao manju minutažu nego inače. 

ARENA, Pobjeda

Portal Analitika