Fudbal

Totenhem ''krade'' Realu najveći biser Argentine

Kako javlja renomirani britanski list Independent, Totenhem je izabrao pika kojim bi trebalo da razgori maštu svih pristalica. Jer, na VHL bi mogao da stigne jedan od največih bisera Južne Amerike i ubjedljivo najtalentovaniji igrač Argentine - Sebastijan Druisi!
Totenhem ''krade'' Realu najveći biser Argentine
Portal AnalitikaIzvor

U pitanju je 20-godišnji strijelac River Plate koji ove sezone ima 10 golova u 14 utakmica u svim takmičenjima i on je izričita želja Mauricija Poketina.

Momak koga kritičari etiketiraju kao jedinog pravog nasljednika Serhija Aguera mogao bi da bude zamjena za Harija Kejna kakva se traži godinama unazad. Driusi je već zapao za oko moskovskom Spartaku i Realu iz Madrida zbog svojih izdanja u reprezentativnim kategorijama Argentine do 17 i 20 godina, a navodno je i na radaru Juventusa.

Ipak, Riverov trener Marselo Galjardo ne želi da se odrekne usluga ultratalentovanog strijelca i već je razgovarao sa upravom da igraču pod hitno ponudi novi ugovor sa još boljim uslovima. Inače, Driusi je već početkom novembra parafirao poboljšani ugovor sa Riverom, a saradnja ističe juna 2019. godine.

Ali, dok Galjardo negira, prvi čovjek kluba Rodolfo D'Onofrio i tehnički direktor Rivera Enco Frančeskoli su otvoreni za razgovor, pošto je Totenhem spremio blizu 12.000.000 euvra, ali i klauzulu po kojoj bi Driusi ostao na pozajmici do kraja sezone.

Veza za realizaciju ovog transfera trebalo bi da bude upravo Poketino, koji u domovini ima odlične kontakte.

Mozzartsport

Portal Analitika