Društvo

Brajović: Stanković zaslužio trajno poštovanje

Generalni sekretar Skupštine, Siniša Stanković, svojim ljudskim i profesionalnim kvalitetima zaslužio je trajno poštovanje, saopšteno je na komemorativnoj sjednici koja je danas, povodom njegove smrti, održana u parlamentu.
Brajović: Stanković zaslužio trajno poštovanje
Portal AnalitikaIzvor

Predsjednik Skupštine, Ivan Brajović, kazao je da je Stankovića krasilo izuzetno čovjekoljublje i da je autoritet gradio isključivo na svojim djelima. 

Brajović je dodao da su Stankovića odlikovali stručnost, kompetentnost i naporan rad, i da je pitanjima rada Skupštine pristupao kao visoki profesionalac i ozbiljan domaćin. 

On je istakao da je Stanković bio „nenametljiv, inženjerski precizan i spreman da čuje druge ljude, posebno zaposlene za koje su njegova vrata bila uvijek širom otvorena, dajući sve od sebe da njihovi problemi budu trajno riješeni“. 

„Misija našeg generalnog sekretara bila je da se radi temeljno i ozbiljno, timski, u dobrim uslovima i dobroj atmosferi. Zato je jučerašnji, uprkos svemu iznenadni odlazak Siniše Stankovića, izazvao istinsku, iskrenu tugu zaposlenih u Skupštini Crne Gore“, rekao je Brajović.

On je kazao da su posljednje dvije godine, koliko je Stanković proveo u Skupštini Crne Gore, bile dovoljne za trajno poštovanje poslanika i zaposlenih crnogorskog parlamenta.

Komemorativnu sjednicu otvorio je potpredsjednik Skupštine Genci Nimanbegu, koji je naglasio da je Stanković bio iskreno posvećen svom poslu.

„Danas ispraćamo generalnog sekretara, iskrenog posvećenika svom poslu u svakom njegovom segmentu, koji je zaslužio poštovanje ljudskim i profesionalnim kvalitetima“, kazao je Nimanbegu.

Portal Analitika