Fudbal

Velika šteta na stadionu u Radanovićima

Nevrijeme koje je zahvatilo čitavu Crnu Goru nije poštedjelo ni OFK Grbalj, odnosno infrastrukturu koja se nalazi na glavnom i pomoćnom terenu u Radanovićima.
Velika šteta na stadionu u Radanovićima
Portal AnalitikaIzvor

Šteta je velika, vidi se na prvi pogled, a tek će biti utvrđena. No, kako u četvrtak 12. januara ,,trikolori“ kreću sa pripremama, a prva zvanična utakmica zakazana je za 19. februar, iz kluba je upućen apel za pomoć za saniranje štete.

Poziv je upućen Ministarsrtvu sporta i omladine, FSCG i Opštini Kotor.

- Pričinjena šteta je ogromna, jer je kompletna ograda srušena i to oko glavnog stadiona, kao i ograda oko pomoćnog terena, a reflektori su srušeni i kompletno su van upotrebe, kao i kabine pored stadiona. Ovo su samo najdrastičniji primjeri, a napominjemo da je nevrijeme pričinilo još niz manjih šteta, ali za nas značajnih radi normalnog funkcionisanja, prije svega odigravanja zvaničnih utakmica. S obzirom na to da naše pripreme počinju 12. januara, a prva zvanična utakmica već 19. februara, štetu je u što kraćem roku potrebno sanirati. Zbog toga smo se obratili nadležnima (Fudbalski savez Crne Gore, Uprava za sport i mlade, Opštini Kotor) da nam u skladu sa svojim mogućnostima, izađu u susret i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima – rekao je potpredsjednik Grblja Milivoje Latković.

Glavni i pomoćni teren OFK GRBALJ izgrađeni su svojevremeno zajedničkom akcijom prijatelja kluba, privrednih firmi i uz pomoć kotorske opštine. Prošle godine obnovljen je pomoćni teren uz pomoć FSCG. 

Arena, Pobjeda

Portal Analitika