Fudbal

Crnogorski reprezentativac na radaru Partizana

Partizan bi tokom januarskog prelaznog roka mogao da pojača defanzivu fudbalerom koji ima crnogorski pasoš - na radaru ,,crno-bijelih” odavno se nalazi Nikola Vujadinović, a sada je na meti i Marko Simić.
Crnogorski reprezentativac na radaru Partizana
Portal AnalitikaIzvor

Obojica igraju na poziciji štopera, prvi je bio član naše mlade reprezentacije, dok je drugi redovan na spisku selektora Ljubiše Tumbakovića. Beogradski mediji su u više navrata pisali da je rukovodstvo kluba iz Humske blizu dogovora sa Vujadinovićem, ali se posao iskomplikovao.

Iskusni štoper nema čiste papire, a njegov klub iz kineske druge lige Peking Enterprajs traži obeštećenje koje Partizan ne može da plati. ,,Crno-bijeli” su se odmah okrenuli novom rješenju, a to bi mogao da bude 29-godišnji Simić koji je u mlađim selekcijama nosio dres Partizana.

Njegov povratak u klub pominjao se i ljetos, doduše stidljivo, baš kao što se, neformalno, povezivao i sa vječitim rivalom - Crvenom zvezdom. Ipak, tada je odlučio da nakon trogodišnje epizode u Kajzeriju, karijeru nastavi u Hapoelu iz Tel Aviva.

Opšrinije u ARENI, Pobjeda

Portal Analitika