TV / Film

Vraća se serija „Čari“

Obožavaoci magije kojom su se bavile sestre Halivel u seriji „Čari“ čekali su više od decenije da se na male ekrane vrate dobre vještice. Čekanju je izgleda došao kraj jer scenaristi rade na novim epizodama. Ipak, originalna glumačka ekipa neće se vratiti.
Vraća se serija „Čari“
Portal AnalitikaIzvor

Radnja novih epizoda nekada veoma popularne serije izgleda da će prethoditi priči o sestrama Halivel. U fokusu su tri moderne vještice, a gledaoci će pratiti njihove dogodovštine tokom sedamdesetih godina.

Sudeći prema informacijama koje stižu sa kastinga, ne izgleda kao da će se na male ekrane vratiti originalna glumačka postava koju su činile nezaboravne Šanen Doerti, Holi Mari Kombs i Alisa Milano.

Ipak, jedna od novih vještica, koja je opisana kao „vesela, sa oblinama, zdrava i sasvim Amerikanka“ i zove se Pejdž, pa su se pojavile spekulacije da će to možda biti neko poput Rouz Mekgauan koja je igrala polusestru Halivelovih Pejdž Metjuz.

Ova Pejdž je dosta drugačija od one koju znamo jer je u potrazi za mužem da bi ostvarila svoju fantaziju da bude žena i majka.

Druge dvije vještice Tina i Eni su opisane kao pametne Afro-amerikanke, ljekarke sposobne da donose teške odluke.

Alisa Milano i Holi Mari Kombs već su na mrežama potvrdile loše vijesti da originalna ekipa neće biti u novim epizodama.

Serija Čari prikazivana je premijerno od 1998. do 2006. godine, ali i dalje ima veliku bazu vjernih obožavalaca.

Portal Analitika