Politika

Knežević i Radunović kod Dodika na proslavi ,,Dana Republike Srpske“

Predsjednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević i poslanici te političke grupacije Slaven Radunović i Jole Vučurović prisustvovaće ,,Danu Republike Srpske“ u ponedjeljak, 9. januara. Tu informaciju je u kratkoj izjavi za Pobjedu potvrdio Milan Knežević.
Knežević i Radunović kod Dodika na proslavi ,,Dana Republike Srpske“
Portal AnalitikaIzvor

- Tačno je da ćemo prisustvovati Danu Republike Srpske jer je to veliki praznik srpskog naroda - rekao je Knežević za Pobjedu. Knežević se sa Dodikom sreo 22. novembra prošle godine kada je, kako je saopšteno, razgovarano o položaju srpskog naroda u Crnoj Gori. Dodikov kabinet je tada napravio gaf nazvavši Crnu Goru srpskom državom u zvaničnom saopštenju.

Prema pouzdanim saznanjima Pobjede, na proslavu kontroverznog praznika neće ići predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić zbog privatnih obaveza, dok je poziv dobio i funkcioner Socijalističke narodne partije Aleksandar Damjanović. Damjanović je u izjavi za Pobjedu kazao da će njegov odlazak u Banjaluku zavisiti od usklađivanja porodičnih obaveza.

(opširnije u Pobjedi)

Portal Analitika