Društvo

Berane: Mehanizacija neprestano na terenu

Lokalne puteve na teritoriji opštine Berane neprestano održava devet specijalizovanih vozila, saopšteno je iz Agencije za izgradnju i razvoj tog grada.
Berane: Mehanizacija neprestano na terenu
Portal AnalitikaIzvor

"Protekle noći i danas su očišćeni putevi u gradskom jezgru i prigradskim naseljima Dapsiće, Petnjik, Budimlja, Lužac, Dolac i Pešca, a nakon puteva, mehanizacija Agencije će očistiti i pješačke staze i trotoare i nastaviti sa čiščenjem ulica", navodi se u saopštenju.

Očišćeni su lokalni putevi do Kurikuća, Lubnica i Glavaca, Štitara i Bubanja a u toku je čišćenje puteva prema Donjim Lugama, Donjoj Ržanici, a zatim i prema Zagorju, Kaludri, Gornjem i Donjem Zaostru, Šekularu i Polici.

Iz Agencije za izgradnju i razvoj su kazali da će, nakon čišćenja svih puteva, za vrijeme padavina nastaviti da neprestano održavaju sve lokalne putne pravce.

"Mehanizacija AIR je radila na čišćenju regionalnog putnog pravca Berane - Lubnice iako je on, kao i putni pravci Berane-Polica-Petnjica, Berane- Andrijevica i Berane - Rožaje u nadležnosti državne Direkcije za saobraćaj", piše u saopštenju.

Iz Agencije pozivaju građane na strpljenje i solidarnost.

RTCG

Portal Analitika