Politika

Demokrate Nikšić: Vlast prikriva stvarno stanje u gradu

Predsjednik OO Demokrata Nikšić Marko Mitrović saopštio je da rukovodstvu opštine Nikšić ostaje jedino nada da će i u narednoj godini oni imati priliku da realizuju bilo koji projekat, prave koktele i prikazuju filmove o njihovim takozvanim uspjesima.
Demokrate Nikšić: Vlast prikriva stvarno stanje u gradu
Portal AnalitikaIzvor

"Kontinuitet propadanja Nikšića u režiji DPS će biti zaustavljen ove godine na lokalnim izborima, gdje će opozicija odnijeti pobjedu. U rukovodstvu opštine Nikšić su samo loši režiseri i scenaristi iz redova DPS-a koji stvaraju filmove o propadanju svoga grada i prikazuju ih svojim istomišljenicima na novogodišnjem koktelu, pokušavajući da prikriju stvarno stanje u gradu. Izjaviti da je “popravljeno stanje” u privredi Nikšića i da su sve firme “stale na noge“  je krajnje neozbiljno i predstavlja karikaturalno-fantastičnu i iskrivljenu sliku stvarnosti koja izaziva osjećaj žaljenja. Građani Nikšića znaju u kakvom su stanju i Željezara i Boksiti i Metalac i nisu im potrebni vaši apsurdni filmovi", rekao je Mitrović.

On je dodao da se ovakve izjave i očekuju od vlasti koja je na tu poziciju došla zahvaljujući "najprimitivnijoj političkoj prevari zabilježenoj u našoj, ali i široj političkoj javnosti,"navodi se u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

 

Portal Analitika