Fudbal

Sutjeska blizu dogovora sa vezistom i napadačem

Branislav Janković i Ivan Bošković nalaze se blizu prelaska u Sutjesku. Sa ta dva pojačanja Nikšićani bi povećali šanse da se na kraju sezone nađu na nekoj od pozicija koje vode u evropska takmičenja.
Sutjeska blizu dogovora sa vezistom i napadačem
Portal AnalitikaIzvor

Janković, dvadesetčetvorogodišnji vezista i povremeni reprezentativac Crne Gore, iza sebe ima polusezonu za zaborav u dresu Čukaričkog.

Povrede su ga skroz izbacile iz startne postave, ali i iz pravog ritma, pa je za tim sa Banovog brda u nedavno završenoj polusezoni odigrao samo 81 minut na tri utakmice na kojima je nastupio i klub mu neće praviti problem u davanju ,,čistih papira“.

Prošle sezone je bio mnogo bolji, bio je standardan u Čukaričkom, zbog čega je i dobijao pozive u ,,A“ i mladu reprezentaciju Crne Gore. Prije toga je u dresu Grblja bio među najboljim igračima crnogorske lige.

Bošković (34) je trenutno bez kluba, a od 2013. je bio na Tajlandu. Igrao je u prvoj i drugoj ligi, za Čonburi, Nakon Račašimu, Tero Sasanu, Sisaket, Krabi... U Uzbekistanu je nastupao za Nasaf, prije toga za Budućnost, Grbalj, Vojvodinu i Borac, a zanimljivo je da bi mu ovo bio povratak u Sutjesku, klub u kojem je počeo seniorsku karijeru.

ARENA, Pobjeda

Portal Analitika