Crna hronika

Budva: U pucnjavi ubijen Ćetković, Ilinčić preminuo u bolnici

U pucnjavi koja se večeras dogodila u Budvi ubijen je Miroslav Ćetković (30), a u kotorskoj bolnici je oko 23 časa preminuo i državljanin Bosne i Hercegovine Predrag Ilinčić (29), potvrđeno je Portalu Analitika iz Uprave policije.
Budva: U pucnjavi ubijen Ćetković, Ilinčić preminuo u bolnici
Portal AnalitikaIzvor

Ilinčiću su nakon pucnjave kotorski ljekari, zahvaljujući ogromnom požrtvovanju i reanimacijom, uspjeli da vrate osnovne životne parametre, ali je ipak izdahnuo usljed zadobijenih povreda.

Prema nezvaničnim informacijama, Ćetković i Ilinčić su se posvađali, potom potukli i onda pucali jedan na drugoga.

Ćetković je od ranije poznat crnogorskoj javnosti. Naime, on je bio u julu prošle godine uhapšen u policijskoj akciji "Čistač" zbog povezanosti sa trgovinom narkoticima.

Kako je Portalu Analitika saopšteno iz MUP-a, večeras oko 18,30 časova je u Budvi došlo do međusobne upotrebe vatrenog oružja između dva lica.

- Jedno lice, M.Ć. (29) iz Budve je smrtno stradalo, dok je drugo lice za koje imamo saznanja da je u pitanju P.I. (29), državljanin Bosne i Hercegovine, a na čijem se potvrđivanju identiteta radi, povrijeđeno. Prema dosadašnjim mjerama i radnjama koje su preduzete, sumnja se da su ova dva u ulici Babilonija u Budvi pucala jedno u drugo iz pištolja. M.Ć. je preminuo na licu mjesta, dok je drugo lice, P.I, sa povredama transportovano u Opštu bolnicu u Kotoru. Prema informacijama kojima raspolažemo, P.I. je zadobio povrede opasne po život. Policijski službenici su pronašli i izuzeli pištolje koji, kako se sumnja, pripadaju ovim licima - navedeno je u saopštenju.

Uviđaj na licu mjesta, kojim rukovodi državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, je u toku. Slijede dalje policijsko – tužilačke aktivnosti radi utvrđivanja svih činjenica i rasvjetljavanja događaja.

Foto: rtvbudva.me

Portal Analitika