Politika

Milić: Učešće u vlasti pitanje egzistencije za SDP

Ponašanje SDP-a u Kotoru ne čudi jer je za njih učešće u vlasti u tom gradu pitanje egzistencije, kazao je predsjednik Socijalističke narodne partije Srđan Milić na stranačkom koktelu u Danilovgradu.
Milić: Učešće u vlasti pitanje egzistencije za SDP
Portal AnalitikaIzvor

„Takođe, ne čudi me ni ponašanje njihovih partnera, jer se politika - SNP je naš protivnik, a ne DPS nastavlja i u postizbornom periodu“, istakao je Milić.

On je naglasio da SNP interesuje bolji životni standard svih, depolitizacija i profesionalizacija lokalne uprave, ali i obavezna revizija poslovanja za poslednjih 12 godina svih i u Budvi i u Kotoru.

„Ostaviti one koji su bili u vlasti u Budvi i Kotoru u prethodnom periodu da nadgledaju taj proces bilo bi kao dopustiti da koze čuvaju kupus“, kazao je predsjednik SNP-a.

Milić je poručio da je velika razlika između Danilovgrada, kome je budžet četiri miliona eura i Kotora, u kome je za 2017. planiran znatno iznad 20 miliona.

„Kotor je jedina opština u Crnoj Gori koja četiri miliona eura iz ove prebacuje za sledeću godinu, ne zadužuje se kao Danilovgrad kreditima, za koje je pitanje hoće li moći da ih vraća u vrijeme kada oni dođu na naplatu“, naglasio je Milić.

Predsjednik SNP-a je ocijenio da su parlamentarni izbori, po mnogo čemu, predstavljali neravnopravnu utakmicu, dodajući da mjera vrijednosti SNP-a nije broj mandata, već ono što ta partija radi za narod Crne Gore.

Portal Analitika