Zabava

Kalađurđević: Nakon Obame upoznaću se i sa Trampom

Crnogorski model i manekenka Mila Kalađurđević počela je da osvaja Holivud. Nakon što je u posljednje tri godine dva puta bila gost Baraka Obame u Bijeloj kući posrećilo joj se da snimi i holivudski film sa akcionom zvijezdom Žan Klod Van Damom.
Kalađurđević: Nakon Obame upoznaću se i sa Trampom
Portal AnalitikaIzvor

Lijepa Mila za novogodišnji trobroj Pobjede govori o iskustvima sa snimanja filma kao i o posjeti Bijeloj kući.

POBJEDA: Početkom 2017. godine u bioskopu će se naći film ,,Kill’em All“ koji ste snimili sa holivudskom zvijezdom Žan Klod Van Damom. Kakva su vaša iskustva sa snimanja tog filma budući da ste jedna od glavnih glumica?

KALAĐURĐEVIĆ: Film ,,Kill’em All“ je nešto čemu se posebno radujem, pogotovo što je sniman po istinitoj priči sa naših prostora. Bila mi je čast da glumim pored legende kao što je Žan Klod i mogla sam da naučim puno stvari od njega i ostalih glumaca iz filma.

POBJEDA: Gradite karijeru pjevačice, modela a evo sada ste stigli i do velike uloge u holivudskom filmu. Odakle crpite toliku energiju?

KALAĐURĐEVIĆ: Sebe ne smatram pjevačicom, svoj posao u grupi Models i dalje vidim kao predstavljanje mode kroz muziku. Na kraju krajeva to nije moj glas i to ne krijem. Ja sam tu performista angažovana kao model. Što se tiče moje energije, hvala dragom Bogu što sam živa i zdrava sve ostalo dolazi upornim radom i trudom. Dešavalo se da sam htjela da posustanem i vratim se za Istanbul, a u takvim trentcima moja sestra mi vrati svu neophodnu energiju da krenem naprijed. Poslije odem do spa na masažu i puna sam energije za dalje pobjede. Imam toliku želju da našu malu ali prelijepu zemlju svi upoznaju. Mislim da Crna Gora zaslužuje da svi znaju gdje se nalazimo na mapi svijeta. hvatili su me na fin način tako da mi je snimanje u Misisipiju prošlo jako brzo. Na kraju sam poželjela da se dvije sedmice produže ali nažalost nijesam mogla da ostanem duže jer sam odmah imala poslovne obaveze sa grupom Models.

 POBJEDA: U filmu igrate Alviru lik koji je plaćeni ubica. Kako ste se snašli u akcionim scenama i da li vam je Van Dam kao veliki poznavalac borilačkih vještina pomogao u scenama tuča?

KALAĐURĐEVIĆ: Almira je djevojka koja ima dvostruku ulogu u filmu. Njena uloga ja da iskoristi svoju privlačnost i na kraju realizuje poslove likvidiranja ljudi za svog šefa. Već neko vrijeme treniram borilačke vještine ali su mi za film organizovali trenera da naučim tuču ispred kamere što je apsolutno suprotno od realnosti. Emilien Falko, dubler Žan Koda, me je spremao prije snimanja i tokom snimanja sam imala svaki dan trening. Naravno imala sam i ja svoju dublerku mada sam u većini slučajeva insistirala da ja uradim scene tuče. Zato sam na kraju snimanja završila sva izlupana.

POBJEDA: U filmu igra još jedna holivudska zvijezda iz devedesetih godina prošlog vijeka Marija Končita Alonso, poznata iz filma ,,The Running Man“ sa Arnoldom Švarcenegerom.

KALAĐURĐEVIĆ: Tako je, ali je ja nijesam upoznala jer nijesmo snimale u isto vrijeme. Ona igra ulogu detektiva tako da nijesmo bile u isto vrijeme na setu. Radujem se da je upoznam na promociji filma.

POBJEDA: Da li vas možemo očekivati u još nekom holivudskom filmu?

KALAĐURĐEVIĆ: Bože zdravlja, možete očekivati, to je razlog zbog kojeg sam se i preselila u Los Angeles. Inače ne volim da otkrivam svoje planove, sve ćete na vrijeme saznati.

POBJEDA: Nedavno ste bili i gost predsjednika SAD Baraka Obame a na društvenim mrežama ste objavili fotografije iz Bijele kuće. Možete li našim čitaocima kazati kojim povodom ste boravili u Bijeloj kući?

KALAĐURĐEVIĆ: Nije prvi put da sam bila u Bijeloj kući. Gospodina predsjednika Obamu i prvu damu sam upoznala prije tri godine kad sam prvi put prisustvovala proslavi Božića u Bijeloj kući. Radujem se da upoznam i novog predsjednika Trampa.

Portal Analitika