Region

Karić pjevao i uz salatu rekao: Ne boj se, ne kandidujem se

Pjevalo se "Mnogaja ljeta", a Bogoljuba Karića zbog potjernice u Srbiji nije bilo 11 godina. Sleteo je u Beograd i rekao da "neće u politiku".
Karić pjevao i uz salatu rekao: Ne boj se, ne kandidujem se
Portal AnalitikaIzvor

Srećan je što je poslije, kako kaže političkog progona i montiranog sudskog procesa najzad došao u svoju zemlju kao slobodan čovjek. Kaže da su se zbog njegovog povratka mnogi zamislili.

"Ne boj se, ne pitaj, ne ulazim u politiku. Već su se smrzli. Ja dolazim iz Sibira sa minus 15, a oni žive na plus 15 i 20 i već su se smrzli. Već su me zvali i pitaju. Glavni je problem hoću li se kandidovati za predsjednika i hoću li zauzeti kanabe Tome Nikolića. Pa sasvim logično je da nemam konkurencije, zauzeo bih ga bez ikakvog problema", poručuje Karić. 

Ipak kaže da nema namjeru da se bavi politikom, već onim što najbolje zna, a to je biznis i otvaranje radnih mjesta. 

"Ja ću biti najbolji sluga Vladi Srbije. Na nikakvim funkcijama, samo ako im trebam za savjet, da im pomognem da taj narod naš uposlimo i da dignemo glavu i budemo najbogatiji, da nam budu puni džepovi. To je najvažnije, a ne prazni frižideri", kaže Karić. 

Doček, naravno, nije mogao da prođe bez čuvene salate. 

"Nije mi nedostajala srpska salata, jer sam je sijao u svom vrtu, u svom dvorištu. Ja ovo zovem Bogoljubova salata", kaže Karić. 

Iako kaže da je salata u političkoj kampanji pre 12 godina korišćena kao metafora, sada, prema riječima Karića, treba samo da se organizujemo da svako domaćinstvo ima svoj plastenik i da ne moramo da znamo da proizvodimo ajfon, ali salatu svakako možemo. 

Bogoljub Karić najavio je ponovo pokretanje BK televizije i štampanog medija.

 

IZVOR: B92

Foto B92

 

Portal Analitika