Region

Otac i sin izgoreli u požaru

Otac i sin Miodrag (85) i Milun (62) Protić nastradali su u požaru koji je izbio u njihovoj porodičnoj kući u selu Brdarica kod Koceljeve. Kako "Blic" saznaje, policija je primila poziv oko 7.30, a doktor koceljevačkog Doma zdravlja, mogao je samo da konstatuje smrt dvojice muškaraca.
Otac i sin izgoreli u požaru
Portal AnalitikaIzvor

Uzrok požara za sada nije poznat. U Osnovnom javnom tužilaštvu u Šapcu, kažu da će tek nakon izvještaja protivpožarnog inspektora i ljekara Doma zdravlja moći pouzdano da kažu šta je prouzrokovalo požar, kao i šta je tačan uzrok smrti oca i sina.

Kako "Blic" nezvanično saznaje komšije su u srijedu ujutro primijetile vatru na kući Protića i o tome obavijestile policiju.

Jedan od suseda brzo je dotrčao do kuće u plamenu, otvorio vrata i zatekao mlađeg Protića na podu u blizini vrata. On je ispričao da je njegovo tijelo gotovo cijelo izgorjelo.

- Požar je izbio negdje pred zoru. Mlađi Protić je ležao u blizini ulaznih vrata dok je njegov otac bio u drugoj prostoriji – pričaju mještani ovog sela.

Rođaka nastradalih kaže da je kuća bila prepuna lako zapaljivih stvari i da su Miodrag i Milun živjeli su sami u trošnoj kući, od Miodragove penzije.

Portal Analitika