Marketing

Ukus jake kafe donio joj BMW

Glavna premija nagradne igre ,,Ko Voli nek izvoli“, automobil BMW 114 d, uručena je juče Nikšićanki Ljiljani Laco u marketu ,,Super Voli“ na Cetinjskom putu. Ključeve automobila vrijednog 21.850 eura uručio joj je poznati crnogorski kantautor Sergej Ćetković, zaštitno lice ,,Grand kafe“, zahvaljujući kojoj je srećna Nikšićanka osvojila vrijednu nagradu.
Ukus jake kafe donio joj BMW
Portal AnalitikaIzvor

U okviru ove nagradne igre, organizovane u lancu marketa kompanije ,,Voli“ od 17. oktobra do 20. decembra, oko 10.000 potrošača je učestvovalo kupujući po 200 grama kafe ,,grand dark“ (jače pržene, prilagođene ukusu crnogorskih potrošača) i slanjem SMS poruke. 

Upornost

Ističući ogromno zadovoljstvo zbog osvojene nagrade, srećna Nikšićanka kaže da se automobilu u njenoj četvoročlanoj porodici najviše obradovala baš ona.
 
- Nadala sam se nagradi, jer da nijesam ne bih ni učestvovala u nagradnoj igri – kazala je Ljiljana Laco, dodajući da je do BMW-a ,,stigla“ zahvaljujući kilogramima i kilogramima kupljene kafe ,,grand gark“.

Ova supruga i majka dvoje punoljetne djece kaže da će osvojeni automobil ostati u njihovoj porodici, a da će prvo provozati supruga, koji je došao sa njom da preuzme nagradu. 

- Prva vožnja biće nam do kuće u Nikšiću. Nadam se da ćemo novim automobilom uskoro otputovati i na neko duže porodično putovanje – kazala je Laco, dodajući da će ovaj sjajni automobil voziti i ostali članovi njene porodice.
Zadovoljstvo.

U ime kompanije ,,Voli“, Olivera Šuškavčević izrazila je zadovoljstvo zbog toga što je kraj godine obilježen uručivanjem ove vrijedne nagrade, najavljujući dosta privlačnih nagrada i za narednu godinu. Potrošačima marketa ,,Voli“, kao i svim stanovnicima Crne Gore, Šuškavčević je poželjela srećnu Novu godinu. 

Sergej Ćetković je u ime kompanije ,,Grand“ istakao zadovoljstvo zbog toga što je bio u prilici da uruči ključeve srećnoj dobitnici. Poželio joj je da ih vozi u zdravlju i veselju i da ih promijeni još boljim. Povodom božićnih i novogodišnjih praznika, Ćetković je svima u Crnoj Gori poručio: - Da ste mi živi i zdravi još godina sto - i nakon toga, džentlmenski, gospođi Laco otvorio vrata njenog novog automobila.

Deset hiljada potrošača učestvovalo je u nagradnoj igri ,,Ko Voli nek izvoli“ kupujući po 200 grama kafe ,,grand dark“ (jače pržene, prilagođene ukusu crnogorskih potrošača) i slanjem SMS poruke.

Portal Analitika