Društvo

Nuhodžić: Vjerujem da ćemo i u 2017. dati svoj maksimum

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić čestitao je predstojeće praznike zaposlenima u Ministarstvu unutrašnjih poslova i Upravi policije.
Nuhodžić: Vjerujem da ćemo i u 2017. dati svoj maksimum
Portal AnalitikaIzvor

''Poštovane koleginice i kolege, 

Godina koja se kalendarski privodi kraju bila je prožeta velikim zalaganjem i napornim radom na ostvarivanju Ustavom i zakonom utvrđenih nadležnosti.

Stoga ću ovu priliku iskoristiti da zahvalim svim pripadnicima Uprave policije i službenicima Ministarstva, koji su dali značajan doprinos reformskim procesima kroz koje naša zemlja prolazi na putu evropskih i evroatlanskih integracija. 

Vjerujem da ćemo i u narednom periodu nastaviti da dajemo svoj maksimum na obezbjeđivanju mira, bezbjednosti, lične i imovinske sigurnosti naših građana.

Naš zadatak je da poboljšamo kadrovske kapacitete, unaprijedimo materijalna i tehnička sredstva za rad policijskih službenika i zaposlenih u Ministarstvu, uložimo dodatne napore u cilju pružanja još kvalitetnijih usluga građanima i obezbjeđivanja punog osjećaja sigurnosti i bezbjednosti. 

U susuret predstojećim praznicima, iz ostvarenih budžetskih ušteda MUP-a, uputili smo skromnu donaciju Javnoj ustanovi za smještaj lica sa mentalnom ometenošću „Komanski most“, a opredjeljivanjem sredstava po istom osnovu, pridružili smo se i akciji „Punim jedrima za našu Anđelu“, u cilju prikupljanja novca za liječenje djevojčice Anđele Petrović iz Kotora.
 
Na kraju, svim službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije želim srećne novogodišnje praznike, a pripadnicima pravoslavne vjeroispovijesti i srećne božićne praznike, i da u narednoj godini nastave da ostvaruju radne, profesionalne i lične uspjehe'' 

Portal Analitika