Zabava

Glumica iz popularnog filma pronađena mrtva u svojim kolima

Joga instruktorka i glumica Triša Mekalsi koja je u filmu “Step up“ bila dublerka glavne zvijezde, Džene Devan Tejtum, pronađena je mrtva u svojim kolima, dva dana nakon što je prijavljen njen nestanak
Glumica iz popularnog filma pronađena mrtva u svojim kolima
Portal AnalitikaIzvor

Kako prenosi CBS News, prijatelji četrdesetšestogodišnje glumice postali su sumnjičavi nakon što se Triša nije pojavila na prazničnoj večeri u nedjelju uveče. Sljedećeg dana, policija je na sigurnosnoj kameri ugledala osumnjičenog kako vozi glumičin bijeli automobil marke Toyota Scion, u kojem je oko ponoći pronađeno njeno beživotno tijelo. 

Muškarac sa snimka navodno je opljačkao apoteku i napao zaposlene iste, pa su mu zato vlasti bile za petama. Trenutno se nalazi u pritvoru, gdje će biti saslušan. 

Brat nesrećne glumice potvrdio je ovu vijest sa svog Fejsbuk profila, kada je podijelio zvaničnu informaciju u grupi koja je osnovana u svrhe pronalaženja McCauleyjeve: “Triša je mrtva, pronašli su njeno tijelo. Hvala svima na pomoći, podršci i ljubavi. Za njenu D.C. porodicu: znam da je na vas gledala kao na svoje najbliže, hvala vam što ste bili tu za nju tokom svih ovih godina. Držite se zajedno.” 

Tricia se pojavila u popularnom filmu Step up, kratkim filmovima Never Dream: The Beginning i The Paper Girl, a bila je aktivni član pozorišne D.C. scene. Zagovarala je zdrav život, pa je često dijelila nutricionističke savete o pravilnoj ishrani gostujući kod raznih fitnes trenera, kao i na svom veb-sajtu.

Portal Analitika