Politika

Predsjedništvo SD-a: Odlični izborni rezultati dokaz kvaliteta partije

Na juče održanoj sjednici Predsjedništva Socijaldemokrate su analizirale aktivnosti partije u 2016. godini te konstatovale da su odlični izborni rezultati postignuti na svim ovogodišnjim izborima dokaz kvaliteta i snage partije.
Predsjedništvo SD-a: Odlični  izborni  rezultati  dokaz  kvaliteta  partije
Portal AnalitikaIzvor

Tokom višečasovne diskusije, zaključeno je da se svi odbori mogu pohvaliti odličnim radom u godini koja protiče, a posebno je istaknuto zadovoljstvo zbog konstantnog priliva novih članova u svim sredinama, što potvrđuje snagu partijske infrastrukture.

Za manje od godinu dana formalnog postojanja postignut je jedinstven uspjeh, da jedna nova partija u Crnog Gori samostalno izađe na izbore, a na kojima je ostvaren parlamentarni status u svih pet lokalnih samouprava, kao i na državnom nivou, na osnovu čega su Socijaldemokrate postale jedan od ključnih faktora političke i ekonomske stabilnosti Crne Gore.

Na sjednici je jednoglasno usvojen i plan aktivnosti za narednu godinu koji ima za cilj povećanje članstva i dodatno jačanje partijske infrastrukture.

Predsjedništvo je održano u proširenom sastavu, a sjednici su prisustvovali i predsjednici opštinskih odbora i koordinatori regija.

 

Portal Analitika